​Ring til os for et godt tilbud

Tlf. 47 31 22 21

Om VVS Nord ApS

​VVS Nord ApS blev startet af Søren Michael Rantov i november 2000. I dag har vi adskillige privatpersoner, boligselskaber, skoler og kommunale institutioner i vores kundekreds.

Vi er en mindre virksomhed, der vægter kvalitet frem for kvantitet. Vores mål er, at vi vil være kendt i lokalområdet omkring Frederikssund og Frederiksværk.

Du kan få et nyt og lækkert badeværelse

​Vi har især specialiseret os i at lave lækre og lyse badeværelser. De fleste ældre badeværelser kan være en smule upraktiske, og de kan også være lidt besværlige at holde rene. Vi kan modernisere det, så du får et langt mere rummeligt badeværelse med god og praktisk skabsplads.

Vores kunder har naturligvis også fokus på deres varmeregning, og det er ofte muligt at få den gjort mindre. Det kan være, at du skal have en ny gaskedel, eller det kan være, at vi skal udskifte nogle af de små radiatorer.

Hos os er en aftale en aftale, der følges helt til dørs

​Vi vælger altid smarte og holdbare løsninger, så du opnår den bedste sikkerhed og tryghed i hverdagen - også når du skal efterlade din bolig i længere tid. Vi har samtidig fokus på seriøsitet. Det betyder, at vi naturligvis holder vores ord. Enhver aftale med os er en aftale, og vi følger aftaler helt til dørs.

Hvis du ønsker at benytte os til en større eller mindre opgave, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på vores VVS-arbejde eller en totalentreprise. Du kan ringe til os på telefon 47 31 22 21, men du kan også skrive til os på post@vvsnord.dk.

Like os på facebook og følg løbende med når vi lægger nyheder op, samt nye billeder fra projekter.

Få ro i rørerne døgnet rundt!

​VVS Nord giver dig tryghed. 

Vi er klar til udrykning hvad enten det er en planlagt opgave eller en akut sag der kræver hurtig indsats, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit valg af VVS’er

Bestil håndværker

Bestil en VVS'er ved ut udfylde nedenstående formular, så vil vi kontakte dig med et tilbud.

Det er ganske gratis og uforpligtende. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

VVS Nord ApS

Roskildevej 173 B

3600 Frederikssund

CVR: 40440887

Kontaktinformation

Tlf.: 47 31 22 21

Mail: post@vvsnord.dk

​Vi er medlem af: