​Ring til os for et godt tilbud

Tlf. 47 31 22 21

Sanitet​​

VVS Nord ApS udfører alle typer af opgaver i forbindelse med vand, varme og sanitet i Frederikssund og Frederiksværk. En væsentlig del af vores opgaver handler om etablering og modernisering af badeværelser, herunder naturligvis vand og sanitet.

Vi kan endvidere lægge nye klinker og opsætte nye fliser, flytte dine rør og fjerne dit badekar, hvis du ønsker det. Der er mange, som hellere vil have en smart bruseniche end et stor badekar.

Vi benytter sanitet fra velrenommerede producenter

​Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde kan holde i mange år. Vi har samtidig sans for detaljerne, ligesom vi har fokus på kvaliteten. Dertil kommer, at vi også sikrer dig en god pris på dit sanitet.

Vores arbejdsopgaver i forbindelse med VVS omfatter typisk følgende:

  • badeværelser
  • vandhaner
  • blandingsbatterier
  • sanitet generelt
  • brusekabiner
  • vandvarmere
  • ventilation
  • reparation

Vi kan med andre ord udføre mindre reparationer, større renoveringer og komplette moderniseringer af badeværelser, så du får det præcis, som du ønsker. Vi har altid fokus på seriøsitet, og det betyder, at vi naturligvis holder vores ord. Enhver aftale med os er derfor en aftale, og vi følger vores aftaler helt til dørs.

Ring til os for at få et godt tilbud på nyt sanitet

​Vi ser frem til at tale mere med dig om, hvad vi kan tilbyde inden for sanitet på dit toilet eller badeværelse. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 47 31 22 21 eller at skrive til os på post@vsnord.dk.

Like os på facebook og følg løbende med når vi lægger nyheder op, samt nye billeder fra projekter.

Få ro i rørerne døgnet rundt!

​VVS Nord giver dig tryghed. 

Vi er klar til udrykning hvad enten det er en planlagt opgave eller en akut sag der kræver hurtig indsats, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit valg af VVS’er

Bestil håndværker

Bestil en VVS'er ved ut udfylde nedenstående formular, så vil vi kontakte dig med et tilbud.

Det er ganske gratis og uforpligtende. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

VVS Nord ApS

Roskildevej 173 B

3600 Frederikssund

CVR: 40440887

Kontaktinformation

Tlf.: 47 31 22 21

Mail: post@vvsnord.dk

​Vi er medlem af: