​Ring til os for et godt tilbud

Tlf. 47 31 22 21

Totalentreprise

VVS Nord ApS har stor erfaring med totalentrepriser. Den erfaring har vi opnået gennem mange store projekter omkring blandt andet Frederikssund og Frederiksværk. En hoved- eller totalentreprise medfører, at vi varetager alt arbejdet ved renovering, modernisering og nybyggeri.

Vi skaber lækre og lyse køkkener, badeværelser og bryggerser

​Der findes ikke noget bedre end moderne, lyse og rummelige badeværelser, køkkener og bryggerser. Der er især mange, der glemmer deres bryggers, men et bryggers kan også laves om til et rart og behageligt arbejdsrum til at vaske tøj i.

De fleste bruger meget tid i deres køkken, især hvis der er en spisekrog eller et alrum, hvor familien kan samles. Der er flere nøgleord i forbindelse med modernisering af et køkken, men også et badeværelse, og det er rummeligt, lækkert og praktisk, herunder nemt at holde rent, så det bliver er rart sted at opholde sig.

På badeværelset kan vi fjerne upraktiske rør og måske endda det klodsede badekar, der alligevel ikke bliver brugt. Med nyt og moderne sanitet og interiør vil du opleve, at det bliver nemt og hurtigt at gøre rent, ligesom skabene kan gemme ekstra toiletruller og rene håndklæder af vejen.

Vi står for al kontakt og koordinering i en totalentreprise

​Ved en totalentreprise står vi for indledende kontakt og daglig koordinering med alle faggrupper som for eksempel murere, tømrere og elektrikere. Derved har du kun en kontaktperson, og det er os. På den måde skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt den ene ved, hvad den anden gør. Enhver aftale med os er en samlet aftale, og vi følger altid vores aftaler helt til dørs.

Kontakt VVS Nord ApS på telefon 47 31 22 21 eller på post@vvsnord.dk for at høre mere om totalentrepriser eller for at få et uforpligtende tilbud.

Like os på facebook og følg løbende med når vi lægger nyheder op, samt nye billeder fra projekter.

Få ro i rørerne døgnet rundt!

​VVS Nord giver dig tryghed. 

Vi er klar til udrykning hvad enten det er en planlagt opgave eller en akut sag der kræver hurtig indsats, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit valg af VVS’er

Bestil håndværker

Bestil en VVS'er ved ut udfylde nedenstående formular, så vil vi kontakte dig med et tilbud.

Det er ganske gratis og uforpligtende. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

VVS Nord ApS

Roskildevej 173 B

3600 Frederikssund

CVR: 40440887

Kontaktinformation

Tlf.: 47 31 22 21

Mail: post@vvsnord.dk

​Vi er medlem af: