​Ring til os for et godt tilbud

Tlf. 47 31 22 21

Vand

​VVS Nord ApS udfører alt inden for vand, varme, ventilation og sanitet i Frederikssund og Frederiksværk. Vi kan med andre ord udføre alle former for opgaver i forbindelse med vand, hvilket typisk er i et køkken, et bryggers, på et badeværelse eller på et gæstetoilet.

Reparation og vedligeholdelse af rør og vandhaner

​En del af vores VVS-arbejde sker i forbindelse med nybyggeri eller tilbyggeri, men det meste af vores arbejde handler om reparation, vedligeholdelse og modernisering. En typisk opgave kan være et sprængt eller tæret vandrør, men det kan også bare være et dryppende blandingsbatteri eller et løbende toilet.

Vandspild via utætte vandrør, dryppende vandhaner og løbende toiletter kan nemt koste mange tusinde kroner om året, så du kan med stor fordel få det repareret så hurtigt som muligt, selvom der ikke er tale om en akut skade. Der kan også være penge i at udskifte et ældre, men velfungerende blandingsbatteri med et nyt, der er langt mere vandbesparende.

Rummelige badeværelser med smarte skabe

​De mest spændende opgaver for et boligejer er naturligvis moderniseringer, hvor vi blandt andet kan lave et lyst og lækkert badeværelse ud af et gammelt og mørkt badeværelse. Vi kan lave det lyst og rummeligt, ligesom vi kan montere smarte skabe, så det bliver et rart og praktisk sted, der er nemt at holde rent.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er tvivl om noget. Du kan ringe til VVS Nord ApS på telefon 

47 31 22 21, eller du kan skrive til os på post@vsnord.dk. Derpå kan vi sende dig et uforpligtende tilbud.

Like os på facebook og følg løbende med når vi lægger nyheder op, samt nye billeder fra projekter.

Få ro i rørerne døgnet rundt!

​VVS Nord giver dig tryghed. 

Vi er klar til udrykning hvad enten det er en planlagt opgave eller en akut sag der kræver hurtig indsats, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit valg af VVS’er

Bestil håndværker

Bestil en VVS'er ved ut udfylde nedenstående formular, så vil vi kontakte dig med et tilbud.

Det er ganske gratis og uforpligtende. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

VVS Nord ApS

Roskildevej 173 B

3600 Frederikssund

CVR: 40440887

Kontaktinformation

Tlf.: 47 31 22 21

Mail: post@vvsnord.dk

​Vi er medlem af: